Glazen Deurluifel

€799,00

De glazen luifels worden compleet geleverd met twee glasbevestigingen van geslepen rvs. De luifels van glas worden standaard geleverd in de maat 1.200 x 800 mm. Bent u op zoek naar een andere maat? Geen enkel probleem. De glazen luifel kunnen wij ook als maatwerk leveren, neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

De luifel is voorzien van gehard en gelaagd glas 2 x 4 mm dik. De luifel van glas leveren wij in 2 soorten glas: blank glas en grijs getint glas. Getint glas is gekleurd glas dat wel doorzichtig is. .

lees verder
Levertijd Nee

  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Altijd het nieuwste assortiment
vergroten
Alles over het product

Specificaties

De glazen luifels worden compleet geleverd met stoer rvs beslag. De luifels van glas worden standaard geleverd in de maat 1.200 x 800 mm. Bent u op zoek naar een andere maat? Geen enkel probleem. De glazen luifel kunnen wij ook als maatwerk leveren, neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

De luifel van glas leveren wij in 2 soorten glas: blank glas en grijs getint glas. Getint glas is gekleurd glas dat wel doorzichtig is. De glasplaat bestaat uit twee glasplaten die met een speciale folie aan elkaar zijn gelamineerd. In het onwaarschijnlijke geval van glasbreuk blijft de geharde en gelaagde ruit veilig aan de folie, in de bevestiging hangen. De rvs glasbevestiging zorgt niet alleen voor een fraai design, maar garandeert ook decennia lang kwaliteit.

De levertijd voor de glazen luifels is 10-12 werkdagen. Kiest u voor een maatwerk luifel, houd dan rekening met een levertijd van 12-15 werkdagen. De luifel wordt met een koeriersdienst bij u afgeleverd. Wij werken samen met een vervoersbedrijf dat jarenlang ervaring heeft in het vervoeren van kwetsbare producten. Binnen 2-3 werkdagen na uw bestelling nemen wij contact met u op om een datum af te spreken waarop wij kunnen afleveren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Wel zo handig

Extra info

Meer informatie
Merk Nee
Prijs €799,00

Products from the same brand

Totaal: 4 producten